Thursday, 22 January 2015

Selamat Datang Ke BikinBajuShop.Com

Adakah Anda Tercari-Cari Pembekal Baju, Perkhidmatan Mencetak T-Shirt  & Sulaman, Baju Korporat F1, Jaket, Vest, Topi, Barangan Premium, 'Corporate Gift' & 'Garment' Serta Pelbagai Cetakan Produk Peribadi Yang Lain?

YA !!Tahniah kerana anda telah berada di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami bikinbajushop.com. Mengamalkan konsep online business atau Small Office Home Office (SOHO). Perniagaan kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirt, baju korporat (F1), jaket korporat, topi, serta pelbagai barangan peribadi untuk dicetak untuk kegunaan peribadi, kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa anda perlu memilih kami?
  • Kami berpengalaman dan pakar dalam bidang cetakan t-shirt dan cenderahati korporat serta cetakan pelbagai barangan peribadi lain. Anda akan terkejut dengan kualiti kami. Dijamin 400% anda akan berpuas hati.
  • Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"
  • Harga yang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan dan sudah pasti terjamin mutunya. Tidak perlu membazir, kerana anda dapat berjimat di bikinbajushop.com
  • Tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan. Tertakhluk pada keadaan semasa operasi. Anda tidak perlu gusar akan masa tempahan anda.
  • Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Jimat masa dan kos anda. Tidak perlu susah-susah untuk ambil sendiri. Bertambah-tambah jimat lagi kos anda.**
  • Anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini.
  • Dapat menjimatkan masa dan kos anda serta memudahkan urusan anda. Boleh guna duit untuk yang lebih untuk perkara penting lain.(isteri, anak-anak atau orang tersayang)
  • Perkhidmatan dan layanan mesra dari kakitangan kami.
  • Sebut harga percuma dari kami. Apa tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG!!!
**tidak termasuk cetakan "personalize item"

Tempahan Ulangan Jabatan Kecemasan Hospital Melaka

Salam 

Marilah kita sama-masa melihat tempahan ulangan dari Dr Hana kerana masih mempercayai kami dalam membuat jacket eksekutif untuk jabatannya.

Kami selaku syarikat yang unggul amat menghargai respon dan kepercayaan yang telah diberikan oleh semua pelanggan kami khasnya Dr Hana.

Kami akan kongsikan sedikit gambar hasil kerja kami. Jom layan. Tempahan sebelum ini boleh lihat di http://www.bikinbajushop.com/2014/04/jaket-eksekutif-jabatan-kecemasan.html.





Akhir kata, kami mengharapkan agar anda yang masih tercari-cari tempat membuat pelbagai jenis baju boleh segera menghubungi kami untuk perbincangan selanjutnya.

Hubungi saya Faizal di talian 010-5669637 atau email ke sales@bikinbajushop.com

Terima kasih.

Wednesday, 21 January 2015

Tempahan Ulangan Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam Sejahtera,

Entry kali ini kami ingin merakamkan jutaaan terima kasih kepada Puan Noriani Bakri dan Asrama Yayasan Selangor Klang kerana terus menerus mempercayai syarikat kami.

Baju yang ditempah sama macam baju yang lepas-lepas. Mari kita lihat hasilnya. Artikel tempahan pertama disini:



Kami amat berterima kasih dengan kepercayaan yang diberi oleh Asrama Yayasan Selangor, Klang.

Kepada mereka yang masih tercari-cari tempat membuat baju, anda boleh berhubung dengan saya di talian 010-5669637 sama ada secara whatsapp/sms/call.

Jumpa di entry akan datang.

Friday, 9 January 2015

Tempahan T-Shirt Pn Zubaidah

Salam sejahtera, salam tahun baru,

Ditahun baru ini kami mendoakan semua pelanggan kami dan bakal pelanggan kami terus-menerus diluaskan rezeki dan diberi kesihatan yang baik sentiasa.

Baiklah, untuk entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan t-shirt dari          
Pn Zubaidah dari Kg Bukit Duyong, Melaka yang membuat tempahan untuk majlis perkahwinan anaknya. 

Material baju adalah cotton, baju ready made dari katalog Enzo. Jom kita lihat rupa bentuk tempahan bajunya:

 
Cetak Silk Screen di belakang baju


Sulam nama peribadi di hadapan baju

Terima kasih diucapkan kepada Pn Zubaidah kerana mempercayai syarikat kami untuk membuat baju sempena perkahwinan anak beliau. Didoakan majlis nanti akan berjalan lancar. Insyaallah...

Kepada anda yang masih tercari-cari tempat mencetak baju dan lain-lain servis lagi hubungilah kami ditalian 010-5669637 untuk sebarang pertanyaan. Kami juga boleh dihubungi melalui email sales@bikinbajushop.com. Semua pertanyaan anda akan kami jawab dalam masa kurang dari 5 minit.


Jumpa di entry akan datang.

Tuesday, 23 December 2014

Tempahan T-Shirt dari Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam sejahteran semua,

Hmmmm..kami hendak mulakan entry kali ini dengan ungkapan Alhamdulillah..Syukur sangat-sangat kerana mengikut perkiraan kami, kami sudah tidak terkira berapa kali tempahan dari Asrama Yayasan selangor Klang yang telah kami terima. Kira ini sebagai regular customer kami la ni.

Terima kasih kepasa Pn Noriani Bakri dan Asrama Yayasan Selangor Klang kerana terus menyokong syarikat kami dan memberi kepercayaan kepada kami untuk membuat tempahan mereka.

Baju kali ini adalah baju korporat. Tempahan ulangan.






Jadi kami menyeru kepada semua bakal pelanggan kami, marilah dan rasailah keseronokan dan kepuasan apabila berurusan dengan kami. Anda boleh hubungi kami di 010-5669637 atau email ke sales@bikinbajushop.com

Terima kasih.

Tempahan T-Shirt dari Open University Malaysia, Kelantan

Salam sejahtera kepada anda diluar sana.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan t-shirt dari OUM, Kelantan. Baju ditempah dari katalog Enzo. Sulaman yang mudah dan simple.

Jom lihat hasilnya:

Hadapan

Logo Hadapan

Belakang

Wording Belakang

Siap untuk di pos
Untuk makluman perniagaan kami meliputi seluruh Malaysia. Walaupun kami di Melaka setakat ini kami telah supply seluruh Malaysia termasuk Brunei. Jadi kami berharap anda tidak gusar dan ragu akan kehebatan perkhidmatan kami.

Sudah pasti kami memberi 400% perkhidmatan terbaik untuk pelanggan kami.

Akhir kata, Terima kasih kepada Cik Lyn kerana sudi berurusan dengan kami.

Jumpa di Entry akan datang...

Tuesday, 2 December 2014

Tempahan Baju Tadika Seri Pagi Lestari, Putrajaya

Salam sejahtera kepada pembaca sekalian..

Entry kali ini kami ingin kongsikan pula tempahan dari Cik EJ dari Tadika Seri Pagi Lestari Putrajaya. Terima kasih kepada mereka kerana sudi berurusan dengan kami. 

Baju sepasang yang dibuat adalah baju custom made dari pelanggan. Kami jahit dan cetak khas untuk mereka. Sudah pasti dan kami yakin mereka telah berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan. Material yang digunakan adalah dari kain bermutu tinggi jenis 26TC Cotton.


Jom kita lihat sedikit hasilnya:






Dalam entry kali ini juga kami ingin mengingatkan berkenaaan tempahan kami ini iaitu kami terima tempahan dari serata Malaysia. Jarak bukan penghalang untuk kita berurusan. Semuanya mudah sahaja di alam siber ini. Setakat ini telah ramai pelanggan kami yang datang dari Serata Malaysia termasuk Brunei.

Akhir kata, kepada yang ingin menempah baju tshirt, baju korporat, jaket dan lain-lain lagi, jangan malu dan sengan untuk hubungi kami. Tempahlah dengan kami. Kami menjanjikan servis terbaik untuk anda semua. Itu janji kami. Hubungi kami melalui call/sms/whatsapp di no 010-5669637

Sekian, Jumpa di entry akan datang.


Monday, 17 November 2014

Baju Korporat Fakulti Perladangan UiTM Jasin, Melaka

Salam sejahtera 

Lama rasanya kami tidak update blog akibat kesibukan kerja-kerja harian kami. Tapi apapun alhamdulillah masih sempat siapkan semua tempahan pelanggan seperti dijanjikan.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan dari UiTM Jasin, melaka yang menempah baju korporat dari kami.

Sebenarnya tempahan kali ini senang dan cepat siap kerana semua baju adalah baju ready made dari oren sport. Kami hanya sulam sahaja. Jom layan sedikit hasil kekemasan sulaman kami. Satu logo je pon.







haaa..amacam..nice kan? Ni sebenarnya menurut Pn Marsitah untuk kegunaan MAHA 2014 tidak lama lagi ni. Apapun terima kasih kami ucapkan kepada Pn Marsitah.

Kepada anda diluar sana, hubungi kami segera jika terdapat sebarang pertanyaan. Apa yang boleh kami katakan adalah anda pasti akan berpuas hati dengan servis kami.

Hubungi saya melalui email ke sales@bikinbajushop.com atac call/sms/whatsapp di nombor 010-5669637

Sekian.


Friday, 24 October 2014

"Repeat Order" dari Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam Maal Hijrah kepada anda semua,

Alhamdulillah rezeki kami sentiasa berterusan dengan tempahan ulangan dari Pn Noriani dari Asrama Yayasan Selangor Klang. Baju yang sama seperti sebelum-sebelum ini.

Semua sama, baju yang digunakan dan heat transfer serta silk screen juga sama dan tiada perubahan seperti tempahan sebelum ini.

Jom lihat sekejap.

Siap sedia untuk di courrier. FREE Delivery

Design Depan

Design Belakang
Akhir kata, kami merakamkan jutaan terima kasih kepada Pn Noriani dari Asrama Yayasan Selangor Klang kerana tidak jemu dan terus mempercayai perkhidmatan kami. Tanpa pelanggan kami diluar sana siapalah kami disini. 

Hubungi kami sekiranya berminat untuk menempah pelbagai jenis pakaian dan cetakan dengan kami. Boleh call/sms/whatsapp di talian 010-5669637 (Faizal)

Jumpa di entry akan datang...

Saturday, 18 October 2014

Wajah baru header www.bikinbajushop.com

Salam sejahtera kepada ada semua.

Yes..yes..akhirnya kami ingin maklumkan bahawasanya header blog kami telah berwajah baru.



Amacam??cantik kan?Header lama kami tu dah terlalu uzur. Sebenarnya ini bukan la hasil kerja kami. Tapi saya sub kepada pakar. Pakar dalam bab-bab grafik ni la.

Ok.macam ni.puas kami cari kat mana nak buat header ni. Kami google. Ada banyak syarikat yang menawarkan servis buat header ni rupanya. Tapi kenapa kami tertarik dengan servis dari puan fiza.(www.azhafizah.com).

Ini antara kelebihannya.
1)bayaran sangat-sangat murah.rasa macam tak percaya.biar betul Pn Fiza ni.murahnya.ini bayaran paling murah setelah saya survey lebih dari 10 syarikat.
2)Feedback yang amat pantas dari Pn Fiza
3)Design yang dibuat sangat-sangat cantik. Memenuhi citarasa kami.tak percaya?boleh klik link di atas tu lihat la antara testimoninya.semuanya cantik-cantik.

Akhir kata. Jutaan terima kasih kepada Pn Fiza. Kami sangat puast hati. Kepada anda diluar yang ingin menempah header blog boleh berurusan dengan Pn Fiza.Anda pasti berpuashati dengan servis dari Pn Fiza.sekali lagi kami ulang.ini linknya:
www.azhafizah.com

Jumpa entry akan datang..

Sunday, 14 September 2014

Tempahan Ulangan dari Taska Kasih Nuraisan

Salam sejahtera kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami.

Selamat berhujung minggu. Semoga anda semua terus gembira disamping keluarga tersayang. Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan dari Taska Kasih Nuraisan Duyong, Melaka.

Terima kasih kepada Teacher Nurul kerana terus menerus memberi kepercayaan kepada syarikat kami.

Logo depan kami buat heat transfer manakala cetakan belakang menggunakan kaedah silk screen. Baju yang digunakan adalah dari katalog Enzo.

Jom lihat hasilnya:








Akhir kata, kepada anda yang ingin membuat apa sahaja jenis baju, boleh hubungi atau whatsapp kami ditalian 010-5669637

Saturday, 13 September 2014

Tempahan dari Pelajar DBF KPM Bandar Melaka

Selamat pagi kepada anda semua,

Pada entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan daripada pelajar semester 2 Kolej Profesional MARA Bandar Melaka.

Tempahan baju ready made dari katalog Enzo. Cetakan adalah jenis silk screen di depan dan belakang baju.

Harap mereka berpuas hati. Jom lihat hasilnya:




Terima kasih kepada Saudara Nazri kerana memberi kepercayaan kepada syarikat kami. Hubungi kami di talian 010-5669637 kepada sesiapa yang ada pertanyaan.

Jumpa di Entry akan datang

Friday, 12 September 2014

Tempahan T-Shirt UiTM-Kampus Jasin, Melaka

Salam sejahtera,

Pertama kalinya kami ingin memanjatkan kesyukuran kehadrat Ilahi kerana terus menerus diberi rezeki dengan menggerakkan hati pelanggan kami untuk berurusan dengan kami. Peluang dan kepercayaan yang diberikan tidak kami sia-siakan.

Tempahan kali ini adalah dari Saudara Khairul Anwar dari UiTM cawangan Jasin, Melaka. Tempahan baju dari katalog Oren Sport. Material microfibre. Kerja kami mudah kerana pelanggan mahukan cetakan logo hadapan sahaja.

Jom lihat hasilnya:



Untuk pengetahuan anda semua servis kami ini menjanjikan kepuasan 120%. Jadi jangan rasa ragu-ragu untuk berurusan dengan kami. Hubungi kami segera sekiranya anda diluar sana ada sebarang pertanyaan.

Kami boleh dihubungi dengan cara:
1)Call/Sms/Whatsapp di talian 010-5669637
2)Email ke: sales@bikinbajushop.com

Sekian, Jumpa lagi..

Thursday, 28 August 2014

Perkhidmatan Seluruh Malaysia

Hai dan selamat sejahtera.

Kami disini ingin memaklumkan kepada anda yang bakal menjadi pelanggan kami bahawasanya perkhidmatan kami meliputi kawasan seluruh Malaysia. Tidak kira dimana anda berada kami boleh memudahkan urusan anda disini sahaja.

Malahan untuk pengetahuan anda juga, pelanggan kami ada juga dari negara Brunei.

Sudah menjadi visi kami untuk memudahkan urusan anda dengan berurusan secara online disini.

Gambar menunjukkan pakaian yang siap di bungkus untuk dihantar kepada pelanggan kami yang berada di Kota Bharu, Kelantan

Jadi, usah ragu dan bimbang dengan kami. Kami berdaftar secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Servis 200% terbaik dan pasti anda berpuashati kerana kami lah pakar yang anda cari.

Hubungi kami di 010-5669637 (faizal)

Tuesday, 19 August 2014

Tempahan Baju Korporat dari Koperasi KPMBM Berhad, Melaka

As-salam dan selamat pagi kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan baju korporat daripada pelanggan kami. Baju custom made dan design kami cadangkan kepada mereka. Memandangkan design seperti ini mendapat sambutan hangat, maka kami cadangkan sahaja ambil design ini. Warna kami ikut tema yang mereka kehendaki iaitu merah/hitam.hehe..

Material yang digunakan adalah jenis comb cotton. Serius, sangat selesa baju ini. Cantik plak tu..

Jom kita lihat hasilnya.






Akhir kata, jika anda yang masih tercari-cari tempat membuat baju, jangan malu untuk berhubung dengan kami. Pertanyaan anda akan dijawab dengan pantas.

Ingat!berurusan dengan kami, bermakna ia juga telah memudahkan urusan anda semua.

Hubungi kami di talian 010-5669637 atau email ke sales@bikinbajushop.com

Jumpa di entry akan datang.


Tuesday, 12 August 2014

Tempahan Baju Kelas Keusahawanan Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

As-Salam dan salam sejahtera kepada anda semua, 

Entry kali ini admin ingin kongsikan tempahan baju custom made dari para pelajar Keusahawan KPM Bandar Melaka. Design direka oleh mereka sendiri.

Material kain yang digunakan adalah jenis cotton. Kami jahit dan selepas itu proses cetakan dengan menggunakan teknik silk screen.

Jom lihat hasilnya yang cantik itu:





OK, kepada anda diluar sana yang masih tercari-cari tempat cetak baju atau apa sahaja servis berkaitan pakaian, boleh hubungi kami. Kami PAKAR dalam cetakan dan jahitan pakaian. Semestinya anda akan berpuas hati 110% dengan perkhidmatan kami.

Tidak kira dimana anda berada, boleh juga berurusan dengan kami. Pelanggan kami buat masa ini ada diserata Malaysia..Nombor untuk dihubungi adalah 010-5669637 (faizal)

Terima kasih. jumpa lagi...




Saturday, 21 June 2014

T-shirt SDASA Port Dickson

Salam dan hai kepada anda semua, berjumpa lagi pada entry kali ini.

Terima kasih kepada adik Sabrina dari Port Dickson kerana memberi kepercayaan kepada kami untuk menyiapkan baju anda.

Baju custom made, material 26 TC. Kain cotton la tu. Cantik design adik ini. Di baju juga ada cetak silk screen seperti gambar dibawah.



Akhirnya siap juga tempahan pelanggan kami. alhamdulillah





Akhir kata sekali lagi, diucapkan terima kasih kepada adik Sabrina dari Port Dickson.

Jumpa di entry akan datang..oh yer, call kami di 010-5669637 untuk sebarang pertanyaan.

tq