Thursday, 4 February 2016

Selamat Datang Ke BikinBajuShop.Com

Adakah Anda Tercari-Cari Pembekal Baju, Perkhidmatan Mencetak T-Shirt  & Sulaman, Baju Korporat F1, Jaket, Vest, Topi, Barangan Premium, 'Corporate Gift' & 'Garment' Serta Pelbagai Cetakan Produk Peribadi Yang Lain?

YA !!Tahniah kerana anda telah berada di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami bikinbajushop.com. Mengamalkan konsep online business atau Small Office Home Office (SOHO). Perniagaan kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirt, baju korporat (F1), jaket korporat, topi, serta pelbagai barangan peribadi untuk dicetak untuk kegunaan peribadi, kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa anda perlu memilih kami?
  • Kami berpengalaman dan pakar dalam bidang cetakan t-shirt dan cenderahati korporat serta cetakan pelbagai barangan peribadi lain. Anda akan terkejut dengan kualiti kami. Dijamin 400% anda akan berpuas hati.
  • Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"
  • Harga yang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan dan sudah pasti terjamin mutunya. Tidak perlu membazir, kerana anda dapat berjimat di bikinbajushop.com
  • Tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan. Tertakhluk pada keadaan semasa operasi. Anda tidak perlu gusar akan masa tempahan anda.
  • Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Jimat masa dan kos anda. Tidak perlu susah-susah untuk ambil sendiri. Bertambah-tambah jimat lagi kos anda.**
  • Anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini.
  • Dapat menjimatkan masa dan kos anda serta memudahkan urusan anda. Boleh guna duit untuk yang lebih untuk perkara penting lain.(isteri, anak-anak atau orang tersayang)
  • Perkhidmatan dan layanan mesra dari kakitangan kami.
  • Sebut harga percuma dari kami. Apa tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG!!!
**tidak termasuk cetakan "personalize item"

Saturday, 26 December 2015

Tempahan Jacket Eksekutif Lembaga Pelabuhan Johor

Salam sejahtera kepada anda diluar sana. 

Alhamdulillah hari ini kami ingin kongsikan tempahan jacket dari Lembaga Pelabuhan Johor.

Kami berurusan dengan En Umar. Terima kasih encik umar yang sudi memilih syarikat kami dalam membuat jacket ini.

Baiklah tuan-tuan sekalian, jacket ini sebenarnya dalam kategori ready made. Brand Rightway. Kami hanya menjalankan tugasan menyulam sahaja mengikut sepertimana yang pelanggan inginkan.

Memang jacket ini berkualiti tinggi, selesa dipakai, tahan lasak dan warna tidak pudar walaupon dah pakai lama. 

Tidak seperti jacket lain yang kita boleh dapat diluar sana tu, pakai sekejap je zipnya dah rosak, warna pudar dan lain-lain.

Sulaman kami juga usah dinafikan, memang sangat cantik dan kemas. Semangnya ia adalah kepakaran kami. Confirm anda tidak menyesal lah.

Ok..ok..jom lihat jacket Lembaga Pelabuhan Johor ini yang telah kami siapkan




Terima kasih sekali lagi kepada en Umar yang sudi untuk berurusan dengan kami kali ini.

Kepada bakal pelanggan kami pula, jika ada sebarang pertanyaan berkenaan tempahan dengan syarikat kami boleh call kami di talian 010-5669637. Boleh juga email ke sales@bikinbajushop.com

Sekian.

Wednesday, 25 November 2015

Tempahan T-Shirt En Kamal Felda Jelai 2

Salam sejahtera kepada anda semua diluar sana.

OK, Kali ini kami ingin kongsikan tempahan yang dibuat oleh kami. Tempahan kali ini daripada En Kamal dari Felda Jelai 2. Tempahan simple sahaja iaitu tshirt ready made dan dicetak dengan wording "My Family"

Jom kita lihat hasilnya:



Suka kami ingatkan disini, tempahan kami terima dari serata Malaysia. Jadi sekiranya anda ingin menggunakan khidmat kami, jangan malu dan jangan sengan hubungi kami segera untuk mendapatkan sebut harga. Tidak kena bayar pon kalau tuan dan puan minta sebut harga. hehehe..ANDA pasti berpuas hati bila berurusan dengan kami. Mudah dan Cepat.

OK, Hubungi kami di talian 010-5669637 (En Faizal) atau boleh juga email kami ke sales@bikinbajushop.com

Sunday, 27 September 2015

Sebahagian Tempahan Bulan September

Salam sejahtera.

Belum terlambat untuk kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam yang menyambutnya. Bulan ini agak sibuk bagi kami dan alhamdulillah semua pelanggan kami masih memberi sokongan penuh kepada kami dalam menyiapkan tempahan mereka dan segala urusan kami juga dipermudahkanNYA.


Dalam entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan daripada Kolej Profesional MARA Ayer Molek, Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka,  dan tempahan dari Hospital Besar Melaka.


Jom lihat hasil tempahan dari Kolej Profesional MARA Ayer Molek dahulu. Pn Rosdiyanah membuat T-Shirt dan menempah juga cenderahati iaitu "face towel" untuk Program yang dianjurkannya.








Ok sekarang kita lihat pula tempahan baju korporat dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka.






Untuk makluman baju ini kami buat custom made mengikut permintaan pelanggan. Material yang digunakan adalah comb cotton.

Akhir sekali kami ingin kongsikan tempahan Dr Meneka dari Unit Kecemasan Hospital Melaka. Kami memang sayang sangat pada Doktor-Doktor di Hospital Melaka ini terutamanya Jabatan Kecemasan.Hehehe..

Mereka tidak putus-putus memberi sokongan kepada kami. Mula-mula dulu yang berurusan dengan kami adalah Dr Atikah, lepas tu pas pula kepada Dr Hana, lepas tu Dr Lim dan sekarang Dr Meneka. Orang kata turun temurun la. Sebab Doktor di Jabatan Kecemasan biasanya akan bertukar-tukar. Sebab tu syukur sangat walaupun bertukar-tukar Doktor, apabila ingin menempah Jacket mereka tetap akan berurusan dengan kami.Alhamdulillah..

Ok lah, jom lihat gambar hasil tempahan Dr Meneka. 



Nampak gayanya sampai disini sahaja perkongsian kami. Jumpa pada entry akan datang. Ohh ye, jangan lupa hubungi kami sekiranya ingin menempah apa juga jenis pakaian/cetakan/sulaman. Call/sms/whatsapp kami ditalian 010-5669637 (Faizal)

Friday, 4 September 2015

Tempahan Windbreaker dan Jacket Eksekutif

Salam Jumaat.

Apa khabar anda semua?Moga sentiasa ceria-ceria selalu ye. Ok saya nak share tempahan daripada Dr Atiqah dari Hospital Tampin. Ini kira "regular customer" juga sebab sebelum ini Dr Atiqah bertugas di Hospital Melaka dan sekarang telah bertukar ke Tampin.

Tempahan yang sama macam sebelum-sebelum ini. Cuma ada sedikit tambahan iaitu beliau menempah juga windbreaker untuk kali ini. Sejuk katanya kerja shif malam.Aircond di tempat kerja sangat sejuk katanya.

OK, saya kongsikan hasil kerja kami. Jom layan:






Jadi, kepada anda yang masih tercari-cari dimana hendak buat tempahan jacket, baju dan lain-lain hubungilah kami dengan segera. Kami pasti anda berpuashati bila berurusan dengan kami. Hubungi kami:

Email:sales@bikinbajushop.com
Tel:010-5669637
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts