Tuesday, 28 July 2015

Selamat Datang Ke BikinBajuShop.Com

Adakah Anda Tercari-Cari Pembekal Baju, Perkhidmatan Mencetak T-Shirt  & Sulaman, Baju Korporat F1, Jaket, Vest, Topi, Barangan Premium, 'Corporate Gift' & 'Garment' Serta Pelbagai Cetakan Produk Peribadi Yang Lain?

YA !!Tahniah kerana anda telah berada di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami bikinbajushop.com. Mengamalkan konsep online business atau Small Office Home Office (SOHO). Perniagaan kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirt, baju korporat (F1), jaket korporat, topi, serta pelbagai barangan peribadi untuk dicetak untuk kegunaan peribadi, kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa anda perlu memilih kami?
  • Kami berpengalaman dan pakar dalam bidang cetakan t-shirt dan cenderahati korporat serta cetakan pelbagai barangan peribadi lain. Anda akan terkejut dengan kualiti kami. Dijamin 400% anda akan berpuas hati.
  • Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"
  • Harga yang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan dan sudah pasti terjamin mutunya. Tidak perlu membazir, kerana anda dapat berjimat di bikinbajushop.com
  • Tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan. Tertakhluk pada keadaan semasa operasi. Anda tidak perlu gusar akan masa tempahan anda.
  • Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Jimat masa dan kos anda. Tidak perlu susah-susah untuk ambil sendiri. Bertambah-tambah jimat lagi kos anda.**
  • Anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini.
  • Dapat menjimatkan masa dan kos anda serta memudahkan urusan anda. Boleh guna duit untuk yang lebih untuk perkara penting lain.(isteri, anak-anak atau orang tersayang)
  • Perkhidmatan dan layanan mesra dari kakitangan kami.
  • Sebut harga percuma dari kami. Apa tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG!!!
**tidak termasuk cetakan "personalize item"

Tempahan Ulangan Hospital Besar Melaka

Salam Sejahtera,

Sekarang masih lagi dalam mood Raya Aidilfitri. Alhamdulillah tempahan masih berjalan seperti biasa. Terima kasih kepada semua yang tidak putus-putus berhubung dengan syarikat kami tidak kira dimana anda berada.

Hari ini baru berkesempatan hendak kongsi cerita. Salah satu tempahan yang kami buat untuk regular customer kami. Kami pun sudah tidak terkira berapa kali kami buat baju untuk Jabatan Kecemasan Hospital Besar Melaka ini. Rasanya lebih dari 5-10 kali kot.

Berbekalkan pengalaman dan kualiti terbaik dari kami, maka mereka terus-menerus menyokong kami. Terima kasih kepada Dr Lim person in-charge untuk tempahan kali ini.




Siap untuk dihantar

Macam biasa tempahan yang simple. Sekadar sulam logo Kementerian Kesihatan Malaysia dan nama peribadi sahaja. Senang kami nak buat. 

Jadi kepada anda yang masih tercari-cari tempat membuat apa sahaja jenis baju boleh hubungi kami. Sememangnya ini adalah kepakaran kami. Tidak syak lagi.

Call saya di 010-5669637 (Faizal) untuk sebarang pertanyaan atau boleh email kami di sales@bikinbajushop.com

Bye, Jumpa lagi...

Sunday, 21 June 2015

Tempahan baju dari Koop KPMBM Bhd

Salam sejahtera,

Bertemu lagi pada bulan Ramadhan yang mulia ini. Sejak dua bulan kebelakangan ini kami agak sibuk sikit sampai tidak ada masa nak update blog kami ini. Kami hanya banyak fokus pada production kami. Banyak tempahan yang kami terima.Alhamdulillah...

Kami juga ada create cabang business baru kami iaitu cetakan sampul duit raya animasi yang juga beroperasi dibawah kelolaan syarikat kami iaitu Nine To Six Trading. Boleh klik di www.facebook.com/expertprintingsolution

Baiklah, entry kali ini sebenarnya kami nak share tempahan dari Koop KPMBM Bhd. Dari banyak-banyak tempahan kami nak share tempahan ini kerana KPMBM ini merupakan regular customer kami. Terima kasih lah kerana terus menerus menyokong kami.

Jom lihat tempahan mereka.







Untuk makluman tempahan ini semuanya custom made. Dalam tempahan sebegini sudah pastinya kualiti kami sentiasa 110% perfect

Alhamdulillah dalam kekangan masa ini dapat juga kami siapkan tempahan ini mengikut jadual. Syukurr..

Kepada anda yang ingin menempah atau ada apa sahaja persoalan boleh email kami ke sales@bikinbajushop.com atau boleh juga sms/call/whatsapp/telegram ke nombor 0105669637 (faizal)

Saturday, 21 March 2015

Tempahan Hospital Melaka, MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka dan Koperasi KPMBM

Salam sejahtera kepada anda semua,

Maaf lama tidak update blog. Agak sibuk sejak dua menjak ni. Kami terpaksa fokus kepada kerja-kerja production kami demi menjamin kualiti serta mengoptimumkan masa tempahan untuk semua pelanggan kami.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan dari Dr Zafirah daripada Jabatan Kecemasan Hospital Besar Melaka. Ini merupakan tempahan ulangan dari Unit Kecemasan. Terima kasih kerana terus menerus mempercayai syarikat kami.

Jom lihat tempahan mereka:

Tempahan Dr Zarifa, Hosp Besar Melaka

Tempahan Dr Zarifa, Hosp Besar Melaka


Tempahan seterusnya adalah dari Majlis Perwakilan Pelajar(MPP) Kolej Profesional MARA Bandar Melaka. Mereka membuat tempahan cenderahati untuk program pelajar.

Bagi mereka yang tidak maklum, kami ingin maklumkan sekali lagi bahawa kami sebenarnya ada menyediakan tempahan untuk pelbagai cenderahati. Hubungi kami untuk keterangan lanjut sekiranya anda ingin menempah apa sahaja produk cenderahati ini.

Jom lihat tempahan mereka. Mereka telah menempah Stick Note + Cetakan.

Tempahan dari MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka
Seterusnya,

Kami ingin kongsikan juga tempahan yang juga dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka. Tempahan baju korporat untuk pelajar mereka.

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka
Untuk makluman sudah tentu baju korporat ini kami mengunakan material berkualiti tinggi iaitu jenis comb cotton.

Secara keseluruhannya, kami merakamkan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan kami kerana sudi berurusan dengan kami.

Kepada anda yang masih tercari-cari pembekal baju korporat jangan tunggu lagi, hubungi kami segera ditalian 010-5669637 (faizal) atau boleh email ke

sales@bikinbajushop.com untuk sebarang pertanyaan.

Thursday, 5 March 2015

Promosi Baju Korporat


Anda mencari pembekal baju korporat murah?

Anda mencari pembekal baju korporat berkualiti?

Anda tiada masa hendak ke showroom melihat baju korporat?

Anda tidak tahan untuk bersesak-sesak dijalanraya semata-mata untuk menempah baju korporat?

Anda penat mencari parking untuk membuat urusan tempahan baju korporat?




Yeah!kami ada penyelesaian kepada masalah anda itu. Anda hanya perlu berurusan dengan syarikat kami disini.



Kami pakar membuat baju korporat serendah RM55.00*

Kami menggunakan material kain bermutu tinggi

Kami menyediakan perkhidmatan secara online disini. Jimat masa dan wang anda. Jika berhampiran dengan kami, kami akan ke tempat anda.

Kami menyediakan Penghantaran PERCUMA*

(*tertakhluk kepada terma dan syarat)




Adakah anda rasa harga ini mahal??


Cuba anda bandingkan dengan harga atau kos sekiranya sendiri anda pergi menempah baju korporat ke kedai lain. Kos minyak, jalan sesak, kos dan nak cari parking lagi semuanya anda kena tanggung dan lebih mahal lagi. Disini harga kami serendah RM 55.00 Sahaja*.



Anda risau dengan kualiti kain?

Jangan bimbang kami sememangnya fokus kepada kualiti kain yang kami tawarkan. Kami berani jamin anda pasti 200% puas hati dengan baju korporat yang kami tawarkan.




Anda risau tentang kualiti dan masa tempahan??



Ramai pelanggan SEBELUM ini pun rasa begitu. Sebenarnya,

setelah mereka berurusan dan ALAMI sendiri perkhidmatan yang kami tawarkan ini, baru mereka rasa berbaloi dan berpuashati berurusan dengan kami.



Lebih dari 10,000 orang pelanggan telah kami jahit baju mereka. Semuanya berpuas hati.



Jom lihat hasil sebahagian baju pelanggan-pelanggan kami sebelum ini yang kami telah buat.

Cik Ayu, Politeknik Merlimau Melaka

Pn Noriani Bakri, Asrama Yayasan Selangor, Klang


Cik Marsitah, UiTM Jasin, Melaka

Cik Nadia, UiTM Segamat, Johor


En Zali, Persatuan Pemandu Teksi, Melaka

Masih tidak percaya akan kecemerlangan syarikat kami? Nah, kita tengok lagi:

En Azmi, Hospital Melaka

Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

 
Pn Azlah, Institut Kemahiran Johor Bahru

Tadika Sri Pagi Lestari,. Purtajaya

Pn Sri, Shah Alam Selangor
Dan banyak lagi portfolio pelanggan kami yang kami telah buat. Yang pasti mereka semua berpuas hati. Jadilah sebahagian daripada mereka juga.


Syarikat kami menjalankan perniagaan secara online dan offline. Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"



Apa tunggu lagi hubungi kami di 010-5669637 (faizal) atau email ke sales@bikinbajushop.com

**Makluman:
Tempahan Minumum:
10 helai (baju ready made), 
30 helai (baju custom made)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...