Thursday, 16 June 2016

Selamat Datang Ke BikinBajuShop.Com

Adakah Anda Tercari-Cari Pembekal Baju, Perkhidmatan Mencetak T-Shirt  & Sulaman, Baju Korporat F1, Jaket, Vest, Topi, Barangan Premium, 'Corporate Gift' & 'Garment' Serta Pelbagai Cetakan Produk Peribadi Yang Lain?

YA !!Tahniah kerana anda telah berada di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami bikinbajushop.com. Mengamalkan konsep online business atau Small Office Home Office (SOHO). Perniagaan kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirt, baju korporat (F1), jaket korporat, topi, serta pelbagai barangan peribadi untuk dicetak untuk kegunaan peribadi, kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa anda perlu memilih kami?
  • Kami berpengalaman dan pakar dalam bidang cetakan t-shirt dan cenderahati korporat serta cetakan pelbagai barangan peribadi lain. Anda akan terkejut dengan kualiti kami. Dijamin 400% anda akan berpuas hati.
  • Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"
  • Harga yang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan dan sudah pasti terjamin mutunya. Tidak perlu membazir, kerana anda dapat berjimat di bikinbajushop.com
  • Tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan. Tertakhluk pada keadaan semasa operasi. Anda tidak perlu gusar akan masa tempahan anda.
  • Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Jimat masa dan kos anda. Tidak perlu susah-susah untuk ambil sendiri. Bertambah-tambah jimat lagi kos anda.**
  • Anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini.
  • Dapat menjimatkan masa dan kos anda serta memudahkan urusan anda. Boleh guna duit untuk yang lebih untuk perkara penting lain.(isteri, anak-anak atau orang tersayang)
  • Perkhidmatan dan layanan mesra dari kakitangan kami.
  • Sebut harga percuma dari kami. Apa tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG!!!
**tidak termasuk cetakan "personalize item"

Tempahan Jaket Eksekutif IPK Melaka

Salam sejahtera dan salam Ramadan.

Diharapkan anda semua pelanggan dan bakal pelanggan kami sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat selalu.

Hari ini kami ingin kongsikan tempahan daripada IPK Melaka, Bukit Beruang. Terima kasih kepada person in charge En Nazrin kerana sudi memilih syarikat kami untuk menempah jaket eksekutif ini.

Jaket ini adalah jaket ready made. Brand Rightway. Mendengar nama memang tidak sepopular brand lain yang telah ada nama.. Tetapi apa yang boleh kami katakan adalah material dan kualitinya setanding sengan jemama-jemama lain.

Setakat ini sejak 2011 kami beroperasi tidak pernah ada komplen berkenaan jacket ini sama ada zip rosak atau sebagainya. Dari segi hasil sulaman pula, kami boleh katakan 110% terbaik kerana kami menggunakan teknologi mesin sulaman yang canggih.




Itu lah hasil tempahan pelanggan kami dari IPK Melaka. Insyaallah mereka pasti berpuas hati dengan servis daripada syarikat kami.

Suka kami ingatkan disini. Jika anda bercadang ingin membuat apa sahaja jenis baju boleh lah berhubung dengan kami untuk berbincang. Insyaallah buat masa ini kami akan reply pertanyaan kami dengan pantas. Ok ini no kami 010-5669637. Call boleh. SMS boleh. Whatsapp pon boleh.

Okey, Jumpa lagi. bye

Monday, 11 April 2016

Cetakan Apron Usahawan Hot Burger

Salam sejahtera, 

Apa khabar semua pelanggan-pelanggan bikinbajushop.com. Harap semuanya berada dalam keadaan sihat sentiasa.

Hari ini kami ingin kongsikan tempahan cetakan apron daripada pelanggan kami En Amir dari Pulang Gadong Melaka yang merupakan usahawan Hot Burger.

Design yang simple dan satu warna. Mudah bagi kami untuk menyiapkannya.

Jom kita tengok sedikit tempahannya.





Apa yang kami boleh janjikan adalah setiap tempahan daripada kami, anda pasti berpuas hati. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.

Jadi kepada anda yang ingin membuat sebarang tempahan boleh lah hubungi kami di 010-5669637 (faizal) untuk keterangan lanjut.

Jumpa lagi di entry akan datang. terima kasih.

Friday, 11 March 2016

Tempahan T-Shirt Sekolah Rendah Arab JAIM Jelatang, Alor Gajah Melaka

Salam sejahtera kepada anda semua, diharapkan anda sentiasa sihat bersama keluarga tersayang.

Diam tak diam kita telah memasuki bulan March 2016. Syarikat kami terus menerus mendapat tampahan daripada pelanggan yang tinggal di serata Malaysia.

Alhamdulillah..rezeki namanya.

OK, kali ini mari kita lihat tempahan t-shirt daripada Sekolah Rendah Arab JAIM Jelatang Alor Gajah Melaka.

Tempahan simple, hanya cetakan wording sahaja menggunakan teknik silk screen.

Baju pula dipilih daripada katalog Enzo. Ok jom kita lihat sedikit tempahannya.




Tempahan mereka adalah dari pelbagai kod produk yang dipilih. Tiada masalah bagi kami, asalkan tempahan ready made ini mestilah melebihi 10 helai.

Bagi yang tidak tahu, tempahan yang datang dari luar Melaka, kami akan kurier tempahan tersebut hingga ke depan pintu rumah/pejabat anda. FREE DELIVERY okayyy..Jangan risau.

Akhir kata. jutaan terima kasih Pn Norizan kerana sudi berurusan dengan kami. 

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh call/sms/whatsapp kami di 010-5669637.

Anda pasti puas hati!

Tuesday, 8 March 2016

Tempahan Ulangan dari Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam sejahtera kepada tuan dan puan diluar sana. Buat apa tu??hehehe..harap-harap sentiasa sihat.

Ni kami nak cerita sikit berkenaan tempahan ulangan dari Asrama Yayasan Selangor Klang ni. Mereka membuat tempahan baju korporat. Kalau tuan puan nak tahu, baju ni dah dikira seperti baju seragam mereka lah ni.

Mereka dari Asrama Yayasan Selangor Klang ni memang sejak dahulu lagi sentiasa menyokong kami. Terus menerus you..Terima kasih lah yer kerana sentiasa menyokong kami. Baik Tshirt mahupun baju korporat semua mereka tempah dengan kami.


Mengikut rekod kami Asrama Yayasan Selangor Klang telah menjadi regular customer kami sejak Ogos 2013 lagi.

Ok jom lah kita lihat sikit gambar baju yang mereka tempah ni.





Kami boleh katakan jika anda menempah dengan kami, kami akan berikan servis terbaik seperti mana yang tuan puan harapkan. Harga boleh bincang punya. Kualiti?? Oh! itu tidak perlu dipertikan kan lagi. Kami sebuah syarikat yang berpengalaman luas dalam bidang cetakan dan sulaman ini sejak sekian lama.

Lihatlah pelanggan-pelanggan kami sebelum ini. Semuanya berpuas hati. Tak terkira ramainya pelanggan kami setakat ini tau. Boleh klik sini untuk melihat cerita-cerita dari pelanggan kami sebelum ini.

OK kalau ada apa-apa pertanyaan sila berhubung dengan kami di 010-5669637 (Faizal). Boleh call/sms ataupun Whatsapp.


Jumpa lagi.

Saturday, 26 December 2015

Tempahan Jacket Eksekutif Lembaga Pelabuhan Johor

Salam sejahtera kepada anda diluar sana. 

Alhamdulillah hari ini kami ingin kongsikan tempahan jacket dari Lembaga Pelabuhan Johor.

Kami berurusan dengan En Umar. Terima kasih encik umar yang sudi memilih syarikat kami dalam membuat jacket ini.

Baiklah tuan-tuan sekalian, jacket ini sebenarnya dalam kategori ready made. Brand Rightway. Kami hanya menjalankan tugasan menyulam sahaja mengikut sepertimana yang pelanggan inginkan.

Memang jacket ini berkualiti tinggi, selesa dipakai, tahan lasak dan warna tidak pudar walaupon dah pakai lama. 

Tidak seperti jacket lain yang kita boleh dapat diluar sana tu, pakai sekejap je zipnya dah rosak, warna pudar dan lain-lain.

Sulaman kami juga usah dinafikan, memang sangat cantik dan kemas. Semangnya ia adalah kepakaran kami. Confirm anda tidak menyesal lah.

Ok..ok..jom lihat jacket Lembaga Pelabuhan Johor ini yang telah kami siapkan




Terima kasih sekali lagi kepada en Umar yang sudi untuk berurusan dengan kami kali ini.

Kepada bakal pelanggan kami pula, jika ada sebarang pertanyaan berkenaan tempahan dengan syarikat kami boleh call kami di talian 010-5669637. Boleh juga email ke sales@bikinbajushop.com

Sekian.

Wednesday, 25 November 2015

Tempahan T-Shirt En Kamal Felda Jelai 2

Salam sejahtera kepada anda semua diluar sana.

OK, Kali ini kami ingin kongsikan tempahan yang dibuat oleh kami. Tempahan kali ini daripada En Kamal dari Felda Jelai 2. Tempahan simple sahaja iaitu tshirt ready made dan dicetak dengan wording "My Family"

Jom kita lihat hasilnya:



Suka kami ingatkan disini, tempahan kami terima dari serata Malaysia. Jadi sekiranya anda ingin menggunakan khidmat kami, jangan malu dan jangan sengan hubungi kami segera untuk mendapatkan sebut harga. Tidak kena bayar pon kalau tuan dan puan minta sebut harga. hehehe..ANDA pasti berpuas hati bila berurusan dengan kami. Mudah dan Cepat.

OK, Hubungi kami di talian 010-5669637 (En Faizal) atau boleh juga email kami ke sales@bikinbajushop.com

Sunday, 27 September 2015

Sebahagian Tempahan Bulan September

Salam sejahtera.

Belum terlambat untuk kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam yang menyambutnya. Bulan ini agak sibuk bagi kami dan alhamdulillah semua pelanggan kami masih memberi sokongan penuh kepada kami dalam menyiapkan tempahan mereka dan segala urusan kami juga dipermudahkanNYA.


Dalam entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan daripada Kolej Profesional MARA Ayer Molek, Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka,  dan tempahan dari Hospital Besar Melaka.


Jom lihat hasil tempahan dari Kolej Profesional MARA Ayer Molek dahulu. Pn Rosdiyanah membuat T-Shirt dan menempah juga cenderahati iaitu "face towel" untuk Program yang dianjurkannya.








Ok sekarang kita lihat pula tempahan baju korporat dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka.






Untuk makluman baju ini kami buat custom made mengikut permintaan pelanggan. Material yang digunakan adalah comb cotton.

Akhir sekali kami ingin kongsikan tempahan Dr Meneka dari Unit Kecemasan Hospital Melaka. Kami memang sayang sangat pada Doktor-Doktor di Hospital Melaka ini terutamanya Jabatan Kecemasan.Hehehe..

Mereka tidak putus-putus memberi sokongan kepada kami. Mula-mula dulu yang berurusan dengan kami adalah Dr Atikah, lepas tu pas pula kepada Dr Hana, lepas tu Dr Lim dan sekarang Dr Meneka. Orang kata turun temurun la. Sebab Doktor di Jabatan Kecemasan biasanya akan bertukar-tukar. Sebab tu syukur sangat walaupun bertukar-tukar Doktor, apabila ingin menempah Jacket mereka tetap akan berurusan dengan kami.Alhamdulillah..

Ok lah, jom lihat gambar hasil tempahan Dr Meneka. 



Nampak gayanya sampai disini sahaja perkongsian kami. Jumpa pada entry akan datang. Ohh ye, jangan lupa hubungi kami sekiranya ingin menempah apa juga jenis pakaian/cetakan/sulaman. Call/sms/whatsapp kami ditalian 010-5669637 (Faizal)

Friday, 4 September 2015

Tempahan Windbreaker dan Jacket Eksekutif

Salam Jumaat.

Apa khabar anda semua?Moga sentiasa ceria-ceria selalu ye. Ok saya nak share tempahan daripada Dr Atiqah dari Hospital Tampin. Ini kira "regular customer" juga sebab sebelum ini Dr Atiqah bertugas di Hospital Melaka dan sekarang telah bertukar ke Tampin.

Tempahan yang sama macam sebelum-sebelum ini. Cuma ada sedikit tambahan iaitu beliau menempah juga windbreaker untuk kali ini. Sejuk katanya kerja shif malam.Aircond di tempat kerja sangat sejuk katanya.

OK, saya kongsikan hasil kerja kami. Jom layan:






Jadi, kepada anda yang masih tercari-cari dimana hendak buat tempahan jacket, baju dan lain-lain hubungilah kami dengan segera. Kami pasti anda berpuashati bila berurusan dengan kami. Hubungi kami:

Email:sales@bikinbajushop.com
Tel:010-5669637

Tuesday, 11 August 2015

Tempahan T-Shirt IKM Johor Bahru

Salam Sejahtera 

Salah satu tempahan yang kami terima dalam bulan ini adalah tempahan dari IKM Johor Bahru oleh Puan Zainab. Saya ingin memuji sikap pelanggan ini yang amat mempercayai syarikat kami dalam memenuhi permintaannya. Walaupun beliau di Johor Bahru dan kami di Melaka, urusniaga ini masih boleh dilaksanakan dengan adanya teknologi masa kini. Jarak bukan halangan untuk kita berurusniaga.

Tahniah kepada Pn Zainab kerana anda telah mengambil langkah yang bijak. Ada kisah disebalik tempahan ini. Katanya beliau mendapat arahan "short notice" daripada pihak pengurusan tentang program keusahawanan yang akan diadakan di IKM Jasin Melaka.

Apabila mendapat berita itu terus beliau teringatkan syarikat kami yang sebelum-sebelum ini memang telah pun dan pernah beberapa kali membuat baju T-Shirt dalam kuantiti yang besar untuk IKM Johor Bahru. 

Dengan keadaan ekonomi yang kian meruncing kini saya memuji sikap Pn Zainab dan pelanggan kami yang lain kerana terus menerus berurusan secara online dengan kami. Buat apa kita penat-penat untuk ke kedai untuk urusan tempahan? Betul Tak? Nak bayar parking lagi, kos minyak lagi, kos masa lagi serta lain-lain kos yang terpaksa ditanggung oleh pelanggan itu sendiri. Tempah online kan mudah. Serahkan sahaja pada yang pakar..

Ok, dibawah ini ada gambar tempahan dari Pn Zainab. Baju simple iaitu baju ready made dari Enzo dan sedikit sulaman depan dan belakang.




Jadi kepada anda ingin saya maklumkan tidak perlu ragu-ragu untuk berurusan dengan kami memandangkan kami sememangnya berpengalaman luas dalam perniagaan cetak/sulam baju ini.

Sebarang pertanyaan berkenaan tempahan boleh call/sms/whatsapp kami di 010-5669637 atau email kami di sales@bikinbajushop.com

Terima kasih.

Tuesday, 28 July 2015

Tempahan Ulangan Hospital Besar Melaka

Salam Sejahtera,

Sekarang masih lagi dalam mood Raya Aidilfitri. Alhamdulillah tempahan masih berjalan seperti biasa. Terima kasih kepada semua yang tidak putus-putus berhubung dengan syarikat kami tidak kira dimana anda berada.

Hari ini baru berkesempatan hendak kongsi cerita. Salah satu tempahan yang kami buat untuk regular customer kami. Kami pun sudah tidak terkira berapa kali kami buat baju untuk Jabatan Kecemasan Hospital Besar Melaka ini. Rasanya lebih dari 5-10 kali kot.

Berbekalkan pengalaman dan kualiti terbaik dari kami, maka mereka terus-menerus menyokong kami. Terima kasih kepada Dr Lim person in-charge untuk tempahan kali ini.




Siap untuk dihantar

Macam biasa tempahan yang simple. Sekadar sulam logo Kementerian Kesihatan Malaysia dan nama peribadi sahaja. Senang kami nak buat. 

Jadi kepada anda yang masih tercari-cari tempat membuat apa sahaja jenis baju boleh hubungi kami. Sememangnya ini adalah kepakaran kami. Tidak syak lagi.

Call saya di 010-5669637 (Faizal) untuk sebarang pertanyaan atau boleh email kami di sales@bikinbajushop.com

Bye, Jumpa lagi...

Sunday, 21 June 2015

Tempahan baju dari Koop KPMBM Bhd

Salam sejahtera,

Bertemu lagi pada bulan Ramadhan yang mulia ini. Sejak dua bulan kebelakangan ini kami agak sibuk sikit sampai tidak ada masa nak update blog kami ini. Kami hanya banyak fokus pada production kami. Banyak tempahan yang kami terima.Alhamdulillah...

Kami juga ada create cabang business baru kami iaitu cetakan sampul duit raya animasi yang juga beroperasi dibawah kelolaan syarikat kami iaitu Nine To Six Trading. Boleh klik di www.facebook.com/expertprintingsolution

Baiklah, entry kali ini sebenarnya kami nak share tempahan dari Koop KPMBM Bhd. Dari banyak-banyak tempahan kami nak share tempahan ini kerana KPMBM ini merupakan regular customer kami. Terima kasih lah kerana terus menerus menyokong kami.

Jom lihat tempahan mereka.







Untuk makluman tempahan ini semuanya custom made. Dalam tempahan sebegini sudah pastinya kualiti kami sentiasa 110% perfect

Alhamdulillah dalam kekangan masa ini dapat juga kami siapkan tempahan ini mengikut jadual. Syukurr..

Kepada anda yang ingin menempah atau ada apa sahaja persoalan boleh email kami ke sales@bikinbajushop.com atau boleh juga sms/call/whatsapp/telegram ke nombor 0105669637 (faizal)

Saturday, 21 March 2015

Tempahan Hospital Melaka, MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka dan Koperasi KPMBM

Salam sejahtera kepada anda semua,

Maaf lama tidak update blog. Agak sibuk sejak dua menjak ni. Kami terpaksa fokus kepada kerja-kerja production kami demi menjamin kualiti serta mengoptimumkan masa tempahan untuk semua pelanggan kami.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan dari Dr Zafirah daripada Jabatan Kecemasan Hospital Besar Melaka. Ini merupakan tempahan ulangan dari Unit Kecemasan. Terima kasih kerana terus menerus mempercayai syarikat kami.

Jom lihat tempahan mereka:

Tempahan Dr Zarifa, Hosp Besar Melaka

Tempahan Dr Zarifa, Hosp Besar Melaka


Tempahan seterusnya adalah dari Majlis Perwakilan Pelajar(MPP) Kolej Profesional MARA Bandar Melaka. Mereka membuat tempahan cenderahati untuk program pelajar.

Bagi mereka yang tidak maklum, kami ingin maklumkan sekali lagi bahawa kami sebenarnya ada menyediakan tempahan untuk pelbagai cenderahati. Hubungi kami untuk keterangan lanjut sekiranya anda ingin menempah apa sahaja produk cenderahati ini.

Jom lihat tempahan mereka. Mereka telah menempah Stick Note + Cetakan.

Tempahan dari MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka
Seterusnya,

Kami ingin kongsikan juga tempahan yang juga dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka. Tempahan baju korporat untuk pelajar mereka.

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka
Untuk makluman sudah tentu baju korporat ini kami mengunakan material berkualiti tinggi iaitu jenis comb cotton.

Secara keseluruhannya, kami merakamkan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan kami kerana sudi berurusan dengan kami.

Kepada anda yang masih tercari-cari pembekal baju korporat jangan tunggu lagi, hubungi kami segera ditalian 010-5669637 (faizal) atau boleh email ke

sales@bikinbajushop.com untuk sebarang pertanyaan.

Follow Kami di Instagram untuk mendapatkan maklumat dan promosi terkini daripada kami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts