Sunday, 21 June 2015

Selamat Datang Ke BikinBajuShop.Com

Adakah Anda Tercari-Cari Pembekal Baju, Perkhidmatan Mencetak T-Shirt  & Sulaman, Baju Korporat F1, Jaket, Vest, Topi, Barangan Premium, 'Corporate Gift' & 'Garment' Serta Pelbagai Cetakan Produk Peribadi Yang Lain?

YA !!Tahniah kerana anda telah berada di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami bikinbajushop.com. Mengamalkan konsep online business atau Small Office Home Office (SOHO). Perniagaan kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirt, baju korporat (F1), jaket korporat, topi, serta pelbagai barangan peribadi untuk dicetak untuk kegunaan peribadi, kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa anda perlu memilih kami?
  • Kami berpengalaman dan pakar dalam bidang cetakan t-shirt dan cenderahati korporat serta cetakan pelbagai barangan peribadi lain. Anda akan terkejut dengan kualiti kami. Dijamin 400% anda akan berpuas hati.
  • Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"
  • Harga yang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan dan sudah pasti terjamin mutunya. Tidak perlu membazir, kerana anda dapat berjimat di bikinbajushop.com
  • Tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan. Tertakhluk pada keadaan semasa operasi. Anda tidak perlu gusar akan masa tempahan anda.
  • Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Jimat masa dan kos anda. Tidak perlu susah-susah untuk ambil sendiri. Bertambah-tambah jimat lagi kos anda.**
  • Anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini.
  • Dapat menjimatkan masa dan kos anda serta memudahkan urusan anda. Boleh guna duit untuk yang lebih untuk perkara penting lain.(isteri, anak-anak atau orang tersayang)
  • Perkhidmatan dan layanan mesra dari kakitangan kami.
  • Sebut harga percuma dari kami. Apa tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG!!!
**tidak termasuk cetakan "personalize item"

Tempahan baju dari Koop KPMBM Bhd

Salam sejahtera,

Bertemu lagi pada bulan Ramadhan yang mulia ini. Sejak dua bulan kebelakangan ini kami agak sibuk sikit sampai tidak ada masa nak update blog kami ini. Kami hanya banyak fokus pada production kami. Banyak tempahan yang kami terima.Alhamdulillah...

Kami juga ada create cabang business baru kami iaitu cetakan sampul duit raya animasi yang juga beroperasi dibawah kelolaan syarikat kami iaitu Nine To Six Trading. Boleh klik di www.facebook.com/expertprintingsolution

Baiklah, entry kali ini sebenarnya kami nak share tempahan dari Koop KPMBM Bhd. Dari banyak-banyak tempahan kami nak share tempahan ini kerana KPMBM ini merupakan regular customer kami. Terima kasih lah kerana terus menerus menyokong kami.

Jom lihat tempahan mereka.







Untuk makluman tempahan ini semuanya custom made. Dalam tempahan sebegini sudah pastinya kualiti kami sentiasa 110% perfect

Alhamdulillah dalam kekangan masa ini dapat juga kami siapkan tempahan ini mengikut jadual. Syukurr..

Kepada anda yang ingin menempah atau ada apa sahaja persoalan boleh email kami ke sales@bikinbajushop.com atau boleh juga sms/call/whatsapp/telegram ke nombor 0105669637 (faizal)

Saturday, 21 March 2015

Tempahan Hospital Melaka, MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka dan Koperasi KPMBM

Salam sejahtera kepada anda semua,

Maaf lama tidak update blog. Agak sibuk sejak dua menjak ni. Kami terpaksa fokus kepada kerja-kerja production kami demi menjamin kualiti serta mengoptimumkan masa tempahan untuk semua pelanggan kami.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan dari Dr Zafirah daripada Jabatan Kecemasan Hospital Besar Melaka. Ini merupakan tempahan ulangan dari Unit Kecemasan. Terima kasih kerana terus menerus mempercayai syarikat kami.

Jom lihat tempahan mereka:

Tempahan Dr Zarifa, Hosp Besar Melaka

Tempahan Dr Zarifa, Hosp Besar Melaka


Tempahan seterusnya adalah dari Majlis Perwakilan Pelajar(MPP) Kolej Profesional MARA Bandar Melaka. Mereka membuat tempahan cenderahati untuk program pelajar.

Bagi mereka yang tidak maklum, kami ingin maklumkan sekali lagi bahawa kami sebenarnya ada menyediakan tempahan untuk pelbagai cenderahati. Hubungi kami untuk keterangan lanjut sekiranya anda ingin menempah apa sahaja produk cenderahati ini.

Jom lihat tempahan mereka. Mereka telah menempah Stick Note + Cetakan.

Tempahan dari MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari MPP Kolej Profesional MARA Bandar Melaka
Seterusnya,

Kami ingin kongsikan juga tempahan yang juga dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka. Tempahan baju korporat untuk pelajar mereka.

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

Tempahan dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka
Untuk makluman sudah tentu baju korporat ini kami mengunakan material berkualiti tinggi iaitu jenis comb cotton.

Secara keseluruhannya, kami merakamkan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan kami kerana sudi berurusan dengan kami.

Kepada anda yang masih tercari-cari pembekal baju korporat jangan tunggu lagi, hubungi kami segera ditalian 010-5669637 (faizal) atau boleh email ke

sales@bikinbajushop.com untuk sebarang pertanyaan.

Thursday, 5 March 2015

Promosi Baju Korporat


Anda mencari pembekal baju korporat murah?

Anda mencari pembekal baju korporat berkualiti?

Anda tiada masa hendak ke showroom melihat baju korporat?

Anda tidak tahan untuk bersesak-sesak dijalanraya semata-mata untuk menempah baju korporat?

Anda penat mencari parking untuk membuat urusan tempahan baju korporat?




Yeah!kami ada penyelesaian kepada masalah anda itu. Anda hanya perlu berurusan dengan syarikat kami disini.



Kami pakar membuat baju korporat serendah RM55.00*

Kami menggunakan material kain bermutu tinggi

Kami menyediakan perkhidmatan secara online disini. Jimat masa dan wang anda. Jika berhampiran dengan kami, kami akan ke tempat anda.

Kami menyediakan Penghantaran PERCUMA*

(*tertakhluk kepada terma dan syarat)




Adakah anda rasa harga ini mahal??


Cuba anda bandingkan dengan harga atau kos sekiranya sendiri anda pergi menempah baju korporat ke kedai lain. Kos minyak, jalan sesak, kos dan nak cari parking lagi semuanya anda kena tanggung dan lebih mahal lagi. Disini harga kami serendah RM 55.00 Sahaja*.



Anda risau dengan kualiti kain?

Jangan bimbang kami sememangnya fokus kepada kualiti kain yang kami tawarkan. Kami berani jamin anda pasti 200% puas hati dengan baju korporat yang kami tawarkan.




Anda risau tentang kualiti dan masa tempahan??



Ramai pelanggan SEBELUM ini pun rasa begitu. Sebenarnya,

setelah mereka berurusan dan ALAMI sendiri perkhidmatan yang kami tawarkan ini, baru mereka rasa berbaloi dan berpuashati berurusan dengan kami.



Lebih dari 10,000 orang pelanggan telah kami jahit baju mereka. Semuanya berpuas hati.



Jom lihat hasil sebahagian baju pelanggan-pelanggan kami sebelum ini yang kami telah buat.

Cik Ayu, Politeknik Merlimau Melaka

Pn Noriani Bakri, Asrama Yayasan Selangor, Klang


Cik Marsitah, UiTM Jasin, Melaka

Cik Nadia, UiTM Segamat, Johor


En Zali, Persatuan Pemandu Teksi, Melaka

Masih tidak percaya akan kecemerlangan syarikat kami? Nah, kita tengok lagi:

En Azmi, Hospital Melaka

Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

 
Pn Azlah, Institut Kemahiran Johor Bahru

Tadika Sri Pagi Lestari,. Purtajaya

Pn Sri, Shah Alam Selangor
Dan banyak lagi portfolio pelanggan kami yang kami telah buat. Yang pasti mereka semua berpuas hati. Jadilah sebahagian daripada mereka juga.


Syarikat kami menjalankan perniagaan secara online dan offline. Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"



Apa tunggu lagi hubungi kami di 010-5669637 (faizal) atau email ke sales@bikinbajushop.com

**Makluman:
Tempahan Minumum:
10 helai (baju ready made), 
30 helai (baju custom made)

Tempahan Jacket Korporat Dari USIM Nilai N.Sembilan

Salam sejahtera kepada anda semua,

Ini adalah tempahan Jacket Eksekutif  En Hasnim dari USIM, Nilai, Negeri Sembilan. Sebenarnya tempahan jacket untuk lelaki kami provide semuanya sekali. Jacket + Sulam.
Manakala bagi jacket perempuan, pelanggan tersebut yang telah sediakan jacket sendiri. Mereka inginkan jacket yang labuh. Itu kami tidak ada. Insyaallah pada masa akan datang kami cuba usahakan baju jacket muslimah ini. Jadi nak tak nak, pelanggan lah yang kena provide. Kami hanya sulam sahaja.

Jom lihat hasil kerja kami:


Siap..

Pandangan depan

Pandangan Belakang

zoom in logo belakang
zoom in logo hadapan
Kami ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada En Hasnim kerana mempercayai syarikat kami untuk menyiapkan tempahan mereka. Anda telah membuat keputusan yang bijak.

Anda bila lagi??

Hubungi kami di 010-5669637 (faizal) atau email ke sales@bikinbajushop.com sekarang untuk sebarang pertanyaan.

Tempahan T-Shirt Frenz Badminton Club Jelai 2, Gemas N.Sembilan

Salam kejayaan kepada anda semua.

Cerita seterusnya adalah tempahan dari En Hafidz dari Felda Jelai 2. Pada awalnya mereka ada bertanya baju apa yang sesuai untuk mereka. Sudah pastinya kami akan advice mana yang patut mengikut kepakaran dan pengalaman kami yang ada ni.

Mereka satu team ingin buat baju untuk main badminton. Sudah tentu kain yang paling sesuai adalah jenis microfiber. Selepas kami memberi mereka lihat katalog yang ada, mereka semua bersetuju untuk memilih katalog dari syarikat Enzo.

Selepas itu kami sulam logo dan nama didepan baju. Untuk bahagian belakang guna teknik cetakan silk screen.

Jom kita tengok hasilnya:


Pandangan hadapan

Zoom in logo dan nama hadapan

zoom logo hadapan

Pandangan belakang

Zoom in logo belakang

Ok.Sudah siap sepenuhnya
Terima kasih En Hafidz, jumpa lagi pada order akan datang yer. 

Hubungi kami di 010-5669637 atau email ke sales@bikinbajushop.com untuk sebarang pertanyaan.


"Cetak T-Shirt Pada Harga Budget"

Sunday, 1 March 2015

Tempahan Bagpack dan Windbreaker Dewan Bahasa & Pustaka Kuala Lumpur

Salam hujung minggu,

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan dari Pn Siti Khadijah dari Dewan Bahasa dan Pustaka, Kuala Lumpur. Beliau menempah dua produk sekali gus iaitu Bagpack dan Windbreaker.

Jom lah kita layan jer gambar tempahan Pn Siti ni. Penat nak tulis panjang-panjang.hehe



Pandangan Belakang

Pandangan Depan

Close Up logo depan

Close up logo belakang

BagPack siap dibungkus


Kepada Puan Siti, anda telah membuat pilihan yang bijak. Terima kasih kerana mempercayai kami sebagai syarikat terunggul ini.

Untuk makluman anda diluar sana, kami ni telah mencetak dan menyulam pelbagai jenis produk. Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 010-5669637. Boleh call, Whatsapp, sms atau email. Email kami pula sales@bikinbajushop.com

Jaminan kami anda pasti senang untuk berurusan dengan kami disini dan sudah pasti perkhidmatan kami berkualiti dari pelbagai sudut.

Jumpa lagi. Bye

Monday, 9 February 2015

Tempahan T-Shirt Lablink (M) Sdn Bhd, Kajang Selangor

Salam Sejahtera.

Tempahan kali ini adalah dari Kajang syarikat Lablink (M) Sdn Bhd. Baju yang dipilih adalah dari katalog Enzo material lacost.

Kami buat heat transfer untuk logo hadapan, sulaman untuk wording belakang dan lengan. Jom lihat hasil tangan kami:







Itu lah dia hasil tangan kami. Cantik kan?hehehe..ok lah tuan puan bakal pelanggan kami sekalian, kami ingin mengingatkan sekiranya anda ingin mencetak/sulam/heat transfer apa sahaja jenis baju boleh hubungi kami di talian 010-5669637(faizal) atau email ke sales@bikinbajushop.com

Apa??Harga??jangan bimbang kita boleh bincang. Hubungi sahaja kami yer. OK bye..


Saturday, 7 February 2015

Tempahan Baju Korporat dari Politeknik Merlimau Melaka

Salam sejahtera,

Kami ingin kongsikan kepakaran kami kali ini kepada anda semua. Tempahan diterima dari Cik Ayu Politeknik Merlimau Melaka.

Tempahan custom made baju korporat. Kami jahit, kami sulam. Semuanya dalam satu bumbung sahaja. Kualiti pasti terjamin dan anda 110% akan berpuas hati seperti Cik Ayu kita ni. Material baju adalah comb cotton. Selesa dan sedap dipakai. Jom lihat hasilnya.

kasi zoom logo skit..

Pandangan Belakang

Lambakan baju korporat

Pandangan hadapan


Jadi???apa tunggu lagi. Hubungi kami segera sekiranya anda ingin menempah baju dari syarikat kami sama ada ready made atau custom made. Hubungi Faizal di talian 010-5669637.


Bye...