Selamat Datang Ke BikinBajuShop.Com

Adakah Anda Tercari-Cari Pembekal Baju, Perkhidmatan Mencetak T-Shirt  & Sulaman, Baju Korporat F1, Jaket, Vest, Topi, Barangan Premium, 'Corporate Gift' & 'Garment' Serta Pelbagai Cetakan Produk Peribadi Yang Lain?

YA !!Tahniah kerana anda telah berada di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami bikinbajushop.com. Mengamalkan konsep online business atau Small Office Home Office (SOHO). Perniagaan kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirt, baju korporat (F1), jaket korporat, topi, serta pelbagai barangan peribadi untuk dicetak untuk kegunaan peribadi, kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa anda perlu memilih kami?
  • Kami berpengalaman dan pakar dalam bidang cetakan t-shirt dan cenderahati korporat serta cetakan pelbagai barangan peribadi lain. Anda akan terkejut dengan kualiti kami. Dijamin 400% anda akan berpuas hati.
  • Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"
  • Harga yang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan dan sudah pasti terjamin mutunya. Tidak perlu membazir, kerana anda dapat berjimat di bikinbajushop.com
  • Tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan. Tertakhluk pada keadaan semasa operasi. Anda tidak perlu gusar akan masa tempahan anda.
  • Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Jimat masa dan kos anda. Tidak perlu susah-susah untuk ambil sendiri. Bertambah-tambah jimat lagi kos anda.**
  • Anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini.
  • Dapat menjimatkan masa dan kos anda serta memudahkan urusan anda. Boleh guna duit untuk yang lebih untuk perkara penting lain.(isteri, anak-anak atau orang tersayang)
  • Perkhidmatan dan layanan mesra dari kakitangan kami.
  • Sebut harga percuma dari kami. Apa tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG!!!
**tidak termasuk cetakan "personalize item"

Tempahan T-shirt Dari Master Skill Tech Ent

Selamat bertemu kembali. Kami sentiasa mendoakan anda semua sentiasa berada dalam keadaan ceria dan sihat selalu.

Entry Kali INI kami ingin kogsikan tempahan daripada Master Skill Tech Ent. Terima Kasih kepada person in charge Pn IJA yang sudi berurusan dengan kami.

Tempahan ready made yang diambil Dari katalog enzo. Suatu kerja yang mudah Dan cetakan hanya menggunakan teknik silk screen 

Mari kita rupa baju yang mereka tempah:





Kami ingin maklumkan sekali lagi kepada anda yang mungkin belum tahu. Tempahan minimum untuk baju ready made adalah 10 helai seperti mama yang pelanggan INI buat.

Kepada anda yang ingin mencari tempat cetak atau sulam baju, jangan lupa tanpa ragu-ragu untuk hubungi kami ye.

Call kami sekarang di talian 010-5669637(faizal)

Tempahan Baju Korporat Dari UiTM Lendu, Melaka

Tempahan yang kami ingin kongsikan adalah daripada En Fitri daripada Fakulti Art & Design UiTM Lendu. Pertama kalinya kami ingin merakamkan jutaan terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada bikinbajushop.com untuk merealisasikan impian mereka dalam memiliki baju korporat ini.

Tempahan baju custome made. Secara jujurnya memang cantik design yang mereka cipta ini. Maklumlah fakulti Art & Design kan? Mesti pandai dalam bab-bab men"design" ni.

Baiklah, kita beralih kepada material. Material yang digunakan adalah dari jenis kain comb cotton. Kemudian kami membuat juga sulaman mengikut keperluan pelanggan.

Jom lihat gambar baju yang kami buat:


Gambar diatas adalah gambar staff kami yang giat menjalan kerja-kerja sulaman. Apabila ada sulaman yang melibatkan nama peribadi, kami perlu lebih berhati-hati dalam menyiapkan kerja sulaman ini. Berbekalkan pengalaman yang banyak, insyaallah tiada masalah kesilapan pun sebenarnya. Cuma, berhati-hati tetap kena berhati-hati. Prosedur kerja dituruti, pasti tiada masalah kesilapan.








Inilah hasilnya. Insyaallah kami memberi jaminan hasil kerja kami sangat berkualiti.


Akhirnya siap-siap packing untuk dihantar kepada pelanggan. Haaa.. yang menariknya penghantaran PERCUMA tau.

OK lah. jadi kepada anda semua yang ingin membuat baju korporat, jangan lupa untuk hubungi kami untuk bertanya lebih lanjut lagi ye. Call kami di talian 010-5669637 (En Faizal) atau melalui email sales@bikinbajushop.com.

Terima kasih jumpa lagi..bye

Tempahan T-Shirt Ready Made Oren Sport

Pertamanya kami ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada En Fazlan dari mfcrewphotography Melaka kerana sudi berurusan dengan syarikat kami.

Tempahan yang simple dan mudah. Senang sangat kami menyiapkannya. Baju ready made dan 1 sulaman. Alhamdulillah sekejap sahaja boleh siap mengikut masa yang diminta oleh pelanggan.

Mungkin baju untuk digunakan waktu membuat kerja-kerja dilapangan sewaktu mengambil gambar.

Kebanyakan baju photographer semua warna hitam. Nanti anda boleh google mengapa. Mesti ada sebabnya.

OK lah.. Tak mau cerita panjang. Jom tengok hasil kerja kami dibawah:



Kerja dah pun siap. Pelanggan pon Alhamdulillah berpuas hati. Jadi kepada anda yang ingin membuat atau mencetak atau sulam apa sahaja jenis pakaian, boleh berhubung dengan kami. 

Hubungi kami sekarang ditalian 010-5669637 atau boleh juga email ke sales@bikinbajushop.com. Boleh bercakap dengan En Faizal.

Dijamin anda akan berpuas hati

Tempahan Jaket Eksekutif IPK Melaka

Salam sejahtera dan salam Ramadan.

Diharapkan anda semua pelanggan dan bakal pelanggan kami sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat selalu.

Hari ini kami ingin kongsikan tempahan daripada IPK Melaka, Bukit Beruang. Terima kasih kepada person in charge En Nazrin kerana sudi memilih syarikat kami untuk menempah jaket eksekutif ini.

Jaket ini adalah jaket ready made. Brand Rightway. Mendengar nama memang tidak sepopular brand lain yang telah ada nama.. Tetapi apa yang boleh kami katakan adalah material dan kualitinya setanding sengan jemama-jemama lain.

Setakat ini sejak 2011 kami beroperasi tidak pernah ada komplen berkenaan jacket ini sama ada zip rosak atau sebagainya. Dari segi hasil sulaman pula, kami boleh katakan 110% terbaik kerana kami menggunakan teknologi mesin sulaman yang canggih.




Itu lah hasil tempahan pelanggan kami dari IPK Melaka. Insyaallah mereka pasti berpuas hati dengan servis daripada syarikat kami.

Suka kami ingatkan disini. Jika anda bercadang ingin membuat apa sahaja jenis baju boleh lah berhubung dengan kami untuk berbincang. Insyaallah buat masa ini kami akan reply pertanyaan kami dengan pantas. Ok ini no kami 010-5669637. Call boleh. SMS boleh. Whatsapp pon boleh.

Okey, Jumpa lagi. bye

Cetakan Apron Usahawan Hot Burger

Salam sejahtera, 

Apa khabar semua pelanggan-pelanggan bikinbajushop.com. Harap semuanya berada dalam keadaan sihat sentiasa.

Hari ini kami ingin kongsikan tempahan cetakan apron daripada pelanggan kami En Amir dari Pulang Gadong Melaka yang merupakan usahawan Hot Burger.

Design yang simple dan satu warna. Mudah bagi kami untuk menyiapkannya.

Jom kita tengok sedikit tempahannya.





Apa yang kami boleh janjikan adalah setiap tempahan daripada kami, anda pasti berpuas hati. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.

Jadi kepada anda yang ingin membuat sebarang tempahan boleh lah hubungi kami di 010-5669637 (faizal) untuk keterangan lanjut.

Jumpa lagi di entry akan datang. terima kasih.

Tempahan T-Shirt Sekolah Rendah Arab JAIM Jelatang, Alor Gajah Melaka

Salam sejahtera kepada anda semua, diharapkan anda sentiasa sihat bersama keluarga tersayang.

Diam tak diam kita telah memasuki bulan March 2016. Syarikat kami terus menerus mendapat tampahan daripada pelanggan yang tinggal di serata Malaysia.

Alhamdulillah..rezeki namanya.

OK, kali ini mari kita lihat tempahan t-shirt daripada Sekolah Rendah Arab JAIM Jelatang Alor Gajah Melaka.

Tempahan simple, hanya cetakan wording sahaja menggunakan teknik silk screen.

Baju pula dipilih daripada katalog Enzo. Ok jom kita lihat sedikit tempahannya.




Tempahan mereka adalah dari pelbagai kod produk yang dipilih. Tiada masalah bagi kami, asalkan tempahan ready made ini mestilah melebihi 10 helai.

Bagi yang tidak tahu, tempahan yang datang dari luar Melaka, kami akan kurier tempahan tersebut hingga ke depan pintu rumah/pejabat anda. FREE DELIVERY okayyy..Jangan risau.

Akhir kata. jutaan terima kasih Pn Norizan kerana sudi berurusan dengan kami. 

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh call/sms/whatsapp kami di 010-5669637.

Anda pasti puas hati!

Tempahan Ulangan dari Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam sejahtera kepada tuan dan puan diluar sana. Buat apa tu??hehehe..harap-harap sentiasa sihat.

Ni kami nak cerita sikit berkenaan tempahan ulangan dari Asrama Yayasan Selangor Klang ni. Mereka membuat tempahan baju korporat. Kalau tuan puan nak tahu, baju ni dah dikira seperti baju seragam mereka lah ni.

Mereka dari Asrama Yayasan Selangor Klang ni memang sejak dahulu lagi sentiasa menyokong kami. Terus menerus you..Terima kasih lah yer kerana sentiasa menyokong kami. Baik Tshirt mahupun baju korporat semua mereka tempah dengan kami.


Mengikut rekod kami Asrama Yayasan Selangor Klang telah menjadi regular customer kami sejak Ogos 2013 lagi.

Ok jom lah kita lihat sikit gambar baju yang mereka tempah ni.





Kami boleh katakan jika anda menempah dengan kami, kami akan berikan servis terbaik seperti mana yang tuan puan harapkan. Harga boleh bincang punya. Kualiti?? Oh! itu tidak perlu dipertikan kan lagi. Kami sebuah syarikat yang berpengalaman luas dalam bidang cetakan dan sulaman ini sejak sekian lama.

Lihatlah pelanggan-pelanggan kami sebelum ini. Semuanya berpuas hati. Tak terkira ramainya pelanggan kami setakat ini tau. Boleh klik sini untuk melihat cerita-cerita dari pelanggan kami sebelum ini.

OK kalau ada apa-apa pertanyaan sila berhubung dengan kami di 010-5669637 (Faizal). Boleh call/sms ataupun Whatsapp.


Jumpa lagi.

Tempahan Jacket Eksekutif Lembaga Pelabuhan Johor

Salam sejahtera kepada anda diluar sana. 

Alhamdulillah hari ini kami ingin kongsikan tempahan jacket dari Lembaga Pelabuhan Johor.

Kami berurusan dengan En Umar. Terima kasih encik umar yang sudi memilih syarikat kami dalam membuat jacket ini.

Baiklah tuan-tuan sekalian, jacket ini sebenarnya dalam kategori ready made. Brand Rightway. Kami hanya menjalankan tugasan menyulam sahaja mengikut sepertimana yang pelanggan inginkan.

Memang jacket ini berkualiti tinggi, selesa dipakai, tahan lasak dan warna tidak pudar walaupon dah pakai lama. 

Tidak seperti jacket lain yang kita boleh dapat diluar sana tu, pakai sekejap je zipnya dah rosak, warna pudar dan lain-lain.

Sulaman kami juga usah dinafikan, memang sangat cantik dan kemas. Semangnya ia adalah kepakaran kami. Confirm anda tidak menyesal lah.

Ok..ok..jom lihat jacket Lembaga Pelabuhan Johor ini yang telah kami siapkan




Terima kasih sekali lagi kepada en Umar yang sudi untuk berurusan dengan kami kali ini.

Kepada bakal pelanggan kami pula, jika ada sebarang pertanyaan berkenaan tempahan dengan syarikat kami boleh call kami di talian 010-5669637. Boleh juga email ke sales@bikinbajushop.com

Sekian.

Tempahan T-Shirt En Kamal Felda Jelai 2

Salam sejahtera kepada anda semua diluar sana.

OK, Kali ini kami ingin kongsikan tempahan yang dibuat oleh kami. Tempahan kali ini daripada En Kamal dari Felda Jelai 2. Tempahan simple sahaja iaitu tshirt ready made dan dicetak dengan wording "My Family"

Jom kita lihat hasilnya:



Suka kami ingatkan disini, tempahan kami terima dari serata Malaysia. Jadi sekiranya anda ingin menggunakan khidmat kami, jangan malu dan jangan sengan hubungi kami segera untuk mendapatkan sebut harga. Tidak kena bayar pon kalau tuan dan puan minta sebut harga. hehehe..ANDA pasti berpuas hati bila berurusan dengan kami. Mudah dan Cepat.

OK, Hubungi kami di talian 010-5669637 (En Faizal) atau boleh juga email kami ke sales@bikinbajushop.com

Sebahagian Tempahan Bulan September

Salam sejahtera.

Belum terlambat untuk kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam yang menyambutnya. Bulan ini agak sibuk bagi kami dan alhamdulillah semua pelanggan kami masih memberi sokongan penuh kepada kami dalam menyiapkan tempahan mereka dan segala urusan kami juga dipermudahkanNYA.


Dalam entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan daripada Kolej Profesional MARA Ayer Molek, Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka,  dan tempahan dari Hospital Besar Melaka.


Jom lihat hasil tempahan dari Kolej Profesional MARA Ayer Molek dahulu. Pn Rosdiyanah membuat T-Shirt dan menempah juga cenderahati iaitu "face towel" untuk Program yang dianjurkannya.








Ok sekarang kita lihat pula tempahan baju korporat dari Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka.






Untuk makluman baju ini kami buat custom made mengikut permintaan pelanggan. Material yang digunakan adalah comb cotton.

Akhir sekali kami ingin kongsikan tempahan Dr Meneka dari Unit Kecemasan Hospital Melaka. Kami memang sayang sangat pada Doktor-Doktor di Hospital Melaka ini terutamanya Jabatan Kecemasan.Hehehe..

Mereka tidak putus-putus memberi sokongan kepada kami. Mula-mula dulu yang berurusan dengan kami adalah Dr Atikah, lepas tu pas pula kepada Dr Hana, lepas tu Dr Lim dan sekarang Dr Meneka. Orang kata turun temurun la. Sebab Doktor di Jabatan Kecemasan biasanya akan bertukar-tukar. Sebab tu syukur sangat walaupun bertukar-tukar Doktor, apabila ingin menempah Jacket mereka tetap akan berurusan dengan kami.Alhamdulillah..

Ok lah, jom lihat gambar hasil tempahan Dr Meneka. 



Nampak gayanya sampai disini sahaja perkongsian kami. Jumpa pada entry akan datang. Ohh ye, jangan lupa hubungi kami sekiranya ingin menempah apa juga jenis pakaian/cetakan/sulaman. Call/sms/whatsapp kami ditalian 010-5669637 (Faizal)

Tempahan Windbreaker dan Jacket Eksekutif

Salam Jumaat.

Apa khabar anda semua?Moga sentiasa ceria-ceria selalu ye. Ok saya nak share tempahan daripada Dr Atiqah dari Hospital Tampin. Ini kira "regular customer" juga sebab sebelum ini Dr Atiqah bertugas di Hospital Melaka dan sekarang telah bertukar ke Tampin.

Tempahan yang sama macam sebelum-sebelum ini. Cuma ada sedikit tambahan iaitu beliau menempah juga windbreaker untuk kali ini. Sejuk katanya kerja shif malam.Aircond di tempat kerja sangat sejuk katanya.

OK, saya kongsikan hasil kerja kami. Jom layan:






Jadi, kepada anda yang masih tercari-cari dimana hendak buat tempahan jacket, baju dan lain-lain hubungilah kami dengan segera. Kami pasti anda berpuashati bila berurusan dengan kami. Hubungi kami:

Email:sales@bikinbajushop.com
Tel:010-5669637

Follow Kami di Instagram untuk mendapatkan maklumat dan promosi terkini daripada kami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts