Sunday, 1 March 2015

Selamat Datang Ke BikinBajuShop.Com

Adakah Anda Tercari-Cari Pembekal Baju, Perkhidmatan Mencetak T-Shirt  & Sulaman, Baju Korporat F1, Jaket, Vest, Topi, Barangan Premium, 'Corporate Gift' & 'Garment' Serta Pelbagai Cetakan Produk Peribadi Yang Lain?

YA !!Tahniah kerana anda telah berada di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami bikinbajushop.com. Mengamalkan konsep online business atau Small Office Home Office (SOHO). Perniagaan kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Kami menawarkan pelbagai produk untuk tempahan seperti t shirt, baju korporat (F1), jaket korporat, topi, serta pelbagai barangan peribadi untuk dicetak untuk kegunaan peribadi, kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa anda perlu memilih kami?
  • Kami berpengalaman dan pakar dalam bidang cetakan t-shirt dan cenderahati korporat serta cetakan pelbagai barangan peribadi lain. Anda akan terkejut dengan kualiti kami. Dijamin 400% anda akan berpuas hati.
  • Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"
  • Harga yang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan dan sudah pasti terjamin mutunya. Tidak perlu membazir, kerana anda dapat berjimat di bikinbajushop.com
  • Tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan. Tertakhluk pada keadaan semasa operasi. Anda tidak perlu gusar akan masa tempahan anda.
  • Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Jimat masa dan kos anda. Tidak perlu susah-susah untuk ambil sendiri. Bertambah-tambah jimat lagi kos anda.**
  • Anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini.
  • Dapat menjimatkan masa dan kos anda serta memudahkan urusan anda. Boleh guna duit untuk yang lebih untuk perkara penting lain.(isteri, anak-anak atau orang tersayang)
  • Perkhidmatan dan layanan mesra dari kakitangan kami.
  • Sebut harga percuma dari kami. Apa tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG!!!
**tidak termasuk cetakan "personalize item"

Promosi Baju Korporat


Anda mencari pembekal baju korporat murah?

Anda mencari pembekal baju korporat berkualiti?

Anda tiada masa hendak ke showroom melihat baju korporat?

Anda tidak tahan untuk bersesak-sesak dijalanraya semata-mata untuk menempah baju korporat?

Anda penat mencari parking untuk membuat urusan tempahan baju korporat?




Yeah!kami ada penyelesaian kepada masalah anda itu. Anda hanya perlu berurusan dengan syarikat kami disini.



Kami pakar membuat baju korporat serendah RM55.00*

Kami menggunakan material kain bermutu tinggi

Kami menyediakan perkhidmatan secara online disini. Jimat masa dan wang anda. Jika berhampiran dengan kami, kami akan ke tempat anda.

Kami menyediakan Penghantaran PERCUMA*

(*tertakhluk kepada terma dan syarat)




Adakah anda rasa harga ini mahal??


Cuba anda bandingkan dengan harga atau kos sekiranya sendiri anda pergi menempah baju korporat ke kedai lain. Kos minyak, jalan sesak, kos dan nak cari parking lagi semuanya anda kena tanggung dan lebih mahal lagi. Disini harga kami serendah RM 55.00 Sahaja*.



Anda risau dengan kualiti kain?

Jangan bimbang kami sememangnya fokus kepada kualiti kain yang kami tawarkan. Kami berani jamin anda pasti 200% puas hati dengan baju korporat yang kami tawarkan.




Anda risau tentang kualiti dan masa tempahan??



Ramai pelanggan SEBELUM ini pun rasa begitu. Sebenarnya,

setelah mereka berurusan dan ALAMI sendiri perkhidmatan yang kami tawarkan ini, baru mereka rasa berbaloi dan berpuashati berurusan dengan kami.



Lebih dari 10,000 orang pelanggan telah kami jahit baju mereka. Semuanya berpuas hati.



Jom lihat hasil sebahagian baju pelanggan-pelanggan kami sebelum ini yang kami telah buat.

Cik Ayu, Politeknik Merlimau Melaka

Pn Noriani Bakri, Asrama Yayasan Selangor, Klang


Cik Marsitah, UiTM Jasin, Melaka

Cik Nadia, UiTM Segamat, Johor


En Zali, Persatuan Pemandu Teksi, Melaka

Masih tidak percaya akan kecemerlangan syarikat kami? Nah, kita tengok lagi:

En Azmi, Hospital Melaka

Koperasi Kolej Profesional MARA Bandar Melaka

 
Pn Azlah, Institut Kemahiran Johor Bahru

Tadika Sri Pagi Lestari,. Purtajaya

Pn Sri, Shah Alam Selangor
Dan banyak lagi portfolio pelanggan kami yang kami telah buat. Yang pasti mereka semua berpuas hati. Jadilah sebahagian daripada mereka juga.


Syarikat kami menjalankan perniagaan secara online dan offline. Sekiranya anda, pelanggan kami tidak berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan kami, sila maklumkan dan kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal. "Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami"



Apa tunggu lagi hubungi kami di 010-5669637 (faizal) atau email ke sales@bikinbajushop.com

**Makluman:
Tempahan Minumum:
10 helai (baju ready made), 
30 helai (baju custom made)

Tempahan Bagpack dan Windbreaker Dewan Bahasa & Pustaka Kuala Lumpur

Salam hujung minggu,

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan dari Pn Siti Khadijah dari Dewan Bahasa dan Pustaka, Kuala Lumpur. Beliau menempah dua produk sekali gus iaitu Bagpack dan Windbreaker.

Jom lah kita layan jer gambar tempahan Pn Siti ni. Penat nak tulis panjang-panjang.hehe



Pandangan Belakang

Pandangan Depan

Close Up logo depan

Close up logo belakang

BagPack siap dibungkus


Kepada Puan Siti, anda telah membuat pilihan yang bijak. Terima kasih kerana mempercayai kami sebagai syarikat terunggul ini.

Untuk makluman anda diluar sana, kami ni telah mencetak dan menyulam pelbagai jenis produk. Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 010-5669637. Boleh call, Whatsapp, sms atau email. Email kami pula sales@bikinbajushop.com

Jaminan kami anda pasti senang untuk berurusan dengan kami disini dan sudah pasti perkhidmatan kami berkualiti dari pelbagai sudut.

Jumpa lagi. Bye

Monday, 9 February 2015

Tempahan T-Shirt Lablink (M) Sdn Bhd, Kajang Selangor

Salam Sejahtera.

Tempahan kali ini adalah dari Kajang syarikat Lablink (M) Sdn Bhd. Baju yang dipilih adalah dari katalog Enzo material lacost.

Kami buat heat transfer untuk logo hadapan, sulaman untuk wording belakang dan lengan. Jom lihat hasil tangan kami:







Itu lah dia hasil tangan kami. Cantik kan?hehehe..ok lah tuan puan bakal pelanggan kami sekalian, kami ingin mengingatkan sekiranya anda ingin mencetak/sulam/heat transfer apa sahaja jenis baju boleh hubungi kami di talian 010-5669637(faizal) atau email ke sales@bikinbajushop.com

Apa??Harga??jangan bimbang kita boleh bincang. Hubungi sahaja kami yer. OK bye..


Saturday, 7 February 2015

Tempahan Baju Korporat dari Politeknik Merlimau Melaka

Salam sejahtera,

Kami ingin kongsikan kepakaran kami kali ini kepada anda semua. Tempahan diterima dari Cik Ayu Politeknik Merlimau Melaka.

Tempahan custom made baju korporat. Kami jahit, kami sulam. Semuanya dalam satu bumbung sahaja. Kualiti pasti terjamin dan anda 110% akan berpuas hati seperti Cik Ayu kita ni. Material baju adalah comb cotton. Selesa dan sedap dipakai. Jom lihat hasilnya.

kasi zoom logo skit..

Pandangan Belakang

Lambakan baju korporat

Pandangan hadapan


Jadi???apa tunggu lagi. Hubungi kami segera sekiranya anda ingin menempah baju dari syarikat kami sama ada ready made atau custom made. Hubungi Faizal di talian 010-5669637.


Bye...


Thursday, 5 February 2015

Repeat Order Baju Korporat Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam Satu Malaysia kepada anda diluar sana. Diharapkan anda sihat-sihat selalu.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan ulangan dari Pn Noriani Bakri Asrama Yayasan Selangor Klang. Beliau sememangnya tidak putus-putus menyokong syarikat kami.

Cerita banyak nanti anda bosan. Jom layan gambar sahaja lah yer.hihihi..

Siap masukkan dalam kotak

Pandangan depan

Pandangan belakang

Yeah!!siap bungkus untuk di courrier

Kepada anda yang masih mencari-cari syarikat terbaik untuk membuat tempahan anda, maka anda telah berada ditempat yang betul. Kamilah syarikat yang anda cari. 

Kami pakar dalam cetakan, sulaman untuk baju ready dan custom made. Hubungi kami ditalian 010-5669637 (Faizal) sekarang!!

Ok bye, jumpa di entry akan datang.

Thursday, 22 January 2015

Tempahan Ulangan Jabatan Kecemasan Hospital Melaka

Salam 

Marilah kita sama-masa melihat tempahan ulangan dari Dr Hana kerana masih mempercayai kami dalam membuat jacket eksekutif untuk jabatannya.

Kami selaku syarikat yang unggul amat menghargai respon dan kepercayaan yang telah diberikan oleh semua pelanggan kami khasnya Dr Hana.

Kami akan kongsikan sedikit gambar hasil kerja kami. Jom layan. Tempahan sebelum ini boleh lihat di http://www.bikinbajushop.com/2014/04/jaket-eksekutif-jabatan-kecemasan.html.





Akhir kata, kami mengharapkan agar anda yang masih tercari-cari tempat membuat pelbagai jenis baju boleh segera menghubungi kami untuk perbincangan selanjutnya.

Hubungi saya Faizal di talian 010-5669637 atau email ke sales@bikinbajushop.com

Terima kasih.

Wednesday, 21 January 2015

Tempahan Ulangan Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam Sejahtera,

Entry kali ini kami ingin merakamkan jutaaan terima kasih kepada Puan Noriani Bakri dan Asrama Yayasan Selangor Klang kerana terus menerus mempercayai syarikat kami.

Baju yang ditempah sama macam baju yang lepas-lepas. Mari kita lihat hasilnya. Artikel tempahan pertama disini:



Kami amat berterima kasih dengan kepercayaan yang diberi oleh Asrama Yayasan Selangor, Klang.

Kepada mereka yang masih tercari-cari tempat membuat baju, anda boleh berhubung dengan saya di talian 010-5669637 sama ada secara whatsapp/sms/call.

Jumpa di entry akan datang.

Friday, 9 January 2015

Tempahan T-Shirt Pn Zubaidah

Salam sejahtera, salam tahun baru,

Ditahun baru ini kami mendoakan semua pelanggan kami dan bakal pelanggan kami terus-menerus diluaskan rezeki dan diberi kesihatan yang baik sentiasa.

Baiklah, untuk entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan t-shirt dari          
Pn Zubaidah dari Kg Bukit Duyong, Melaka yang membuat tempahan untuk majlis perkahwinan anaknya. 

Material baju adalah cotton, baju ready made dari katalog Enzo. Jom kita lihat rupa bentuk tempahan bajunya:

 
Cetak Silk Screen di belakang baju


Sulam nama peribadi di hadapan baju

Terima kasih diucapkan kepada Pn Zubaidah kerana mempercayai syarikat kami untuk membuat baju sempena perkahwinan anak beliau. Didoakan majlis nanti akan berjalan lancar. Insyaallah...

Kepada anda yang masih tercari-cari tempat mencetak baju dan lain-lain servis lagi hubungilah kami ditalian 010-5669637 untuk sebarang pertanyaan. Kami juga boleh dihubungi melalui email sales@bikinbajushop.com. Semua pertanyaan anda akan kami jawab dalam masa kurang dari 5 minit.


Jumpa di entry akan datang.

Tuesday, 23 December 2014

Tempahan T-Shirt dari Asrama Yayasan Selangor Klang

Salam sejahteran semua,

Hmmmm..kami hendak mulakan entry kali ini dengan ungkapan Alhamdulillah..Syukur sangat-sangat kerana mengikut perkiraan kami, kami sudah tidak terkira berapa kali tempahan dari Asrama Yayasan selangor Klang yang telah kami terima. Kira ini sebagai regular customer kami la ni.

Terima kasih kepasa Pn Noriani Bakri dan Asrama Yayasan Selangor Klang kerana terus menyokong syarikat kami dan memberi kepercayaan kepada kami untuk membuat tempahan mereka.

Baju kali ini adalah baju korporat. Tempahan ulangan.






Jadi kami menyeru kepada semua bakal pelanggan kami, marilah dan rasailah keseronokan dan kepuasan apabila berurusan dengan kami. Anda boleh hubungi kami di 010-5669637 atau email ke sales@bikinbajushop.com

Terima kasih.

Tempahan T-Shirt dari Open University Malaysia, Kelantan

Salam sejahtera kepada anda diluar sana.

Entry kali ini kami ingin kongsikan tempahan t-shirt dari OUM, Kelantan. Baju ditempah dari katalog Enzo. Sulaman yang mudah dan simple.

Jom lihat hasilnya:

Hadapan

Logo Hadapan

Belakang

Wording Belakang

Siap untuk di pos
Untuk makluman perniagaan kami meliputi seluruh Malaysia. Walaupun kami di Melaka setakat ini kami telah supply seluruh Malaysia termasuk Brunei. Jadi kami berharap anda tidak gusar dan ragu akan kehebatan perkhidmatan kami.

Sudah pasti kami memberi 400% perkhidmatan terbaik untuk pelanggan kami.

Akhir kata, Terima kasih kepada Cik Lyn kerana sudi berurusan dengan kami.

Jumpa di Entry akan datang...